Vad behöver du hjälp med?

Vi hjälper er med allt från att skruva ihop IKEA möbler till att hänga upp gardiner, till att tömma ert gamla förråd och slänga det som ni inte orkar ta i tu med eller vårstäda tomten

Vi erbjuder även hjälp med allt från stora till små (alltså jättesmå) hantverksjobb.

Boka

Vad säger kunderna?

Vi har haft ett mycket givande samarbete Hedra Allt-i-Allo Service. Dom är alltid serviceinriktade och ställer alltid upp när man behöver dom och dom utför ett mycket bra jobb. Det bästa med dom är ju att man hittar alla hjälp man kan behöva på ett och samma företag oavsett om det är en rörmokare eller en snickare man behöver vilket för mig personligen är väldigt värdefullt och jag har även använt mig av Hedra privat så jag kan varm rekommendera dom.

VD/läkare jan Skoglund, Husläkarjouren Norra innerstan AB
Vi har anlitat Hedra Allt-i-Allo för flera olika jobb och uppdrag på våra kliniker i Sthlm och det som är så fantastiskt med det här företaget är att inget jobb är för stort eller för litet för dom, utan dom levererar alltid samma förstklassiga service och perfekt utförda jobb.

Camilla Sotova Drift koordinator, Aqua Dental AB Stockholm
Jag känner Hans Silversthål (Hasse) som en personlig vän sedan många år tillbaka, pålitlig, alltid omtänksam, så nu när han har öppnat sitt företag Hedra Allt-i-Allo så är jag den första att rekommendera och självklart anlita Hasse och hans företag…att känna förtroende för dom man använder som ska utföra ett jobb är viktigt och det gör jag för Hedra Allt-i-Allo proffsiga, noggranna och alltid med ett leende på läpparna.

Jeanette Höglund grundare av organisationen Vid Din Sida www.viddinsida.nu

Naturen är viktig för oss!

För oss är det självklart att sätta miljön främst i allt vi gör. Därför har vi valt att endast lämna allt vårt avfall till kommunernas återvinningscentraler där vi sorterar allt vårt avfall i enlighet med gällande miljöföreskrifter.

Läs mer